Yhteystiedot

Hotelli AVA
Karstulantie 6
00550 HELSINKI
+358 (0)9 774 751
Suojattu osoite!

www.facebook.com/hotelliava

Tervetuloa!

Vastaanotto palvelee Teitä joka päivä klo 7.30-22.00.

GPS
Hotellin koordinaatit ovat: LAT N60 11' 51,80" / LONG E24 57' 9,43"

PYSÄKÖINTI
Autonne voitte pysäköidä ilmaiseksi hotellin ylä- ja alapihalle. Karstulantie on päivisin maksullista pysäköintialuetta!

AJO-OHJE
Saavut mistä suunnasta tahansa kohti Helsinkiä, siirry Kehä III ja Kehä I teitä pitkin Tuusulanväylälle (tienumero 45) ja suuntaa kohti Helsinkiä.

Tuusulanväylää pitkin (Lentoasemalta. Tuusulanväylä muuttuu lähempänä keskustaa Mäkelänkaduksi. Jatka eteenpäin, kunnes Sturenkadun liikennevalot lähestyvät. Ryhmity vasemmalle kaistalle ja käänny Sturenkadulle KUMPULAn suuntaan. Etene seuraaviin liikennevaloihin ja käänny niistä vasemmalle ja aja Kangasalantien päähän. Hotelli AVA on nyt edessäsi. Voit pysäköidä hotellin ylä- tai alapihalle. Huomiothan, että Karstulantiellä on arkipäivisin maksullinen pysäköinti.

YLEISET KULKUNEUVOT
Reittiopas auttaa www.reittiopas.fi , kun suunnittelet liikkumistasi julkisilla kulkuneuvoilla.

Linja-auto rautatientorilta: Laiturilta 10 linjat 65 ja 66. Laiturilta 11 linja 64.

Ratikka 7 Rautatieaseman edestä, jää pois Hattulantien tai Rautalammintien pysäkillä.

Linja-auto lentoasemalta: linjat 615 ja 617. Terminaalin T2 edestä, laituri 25.

Linja-auto lentoasemalle: linjat 615 ja 617. Ensimmäinen poistumispysäkki Helsingistä lähdettäessä Vantaalla. Rautatientori, laituri 7. Ohittaa hotellin Mäkelänkatua pitkin.

Juna: Jää pois Pasilan asemalla (kaikki junat pysähtyvät siinä), poistu aseman pääovista ja jatka aseman vasemalla puolella mäessä olevalta raitiovaunupysäkiltä linjalla 7. Poistu raitiovaunusta Mäkelänkadulla, Rautalammintien pysäkillä. Ylitä Mäkenlänkatu menosuunnassa vasemmalle. Kulje Rautalammintietä, kunnes saavut Karstulantielle. Hotelli sijaitsee osoitteessa Karstulantie 6.

Expressbussien lähimmät pyskäkit Mäkelänkadulla ja Sturenkadulla.